Ναυτιλία

Πάνω από 100.000 εμπορικά και 25.000 επιβατηγά σκάφη κινούνται σε όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος, το 90% του συνολικού βάρους φορτίου μεταφέρεται από πλοία. Καθώς και η κρουαζιέρα κερδίζει σε δημοτικότητα, χιλιάδες κρουαζιερόπλοια μεταφέρουν τουρίστες παγκοσμίως.

Σε αυτή τη μεγάλη ποικιλία σκαφών και ναυτιλιακών εφαρμογών, οι ρυθμιστές στροφών κινητήρων είναι απαραίτητοι για την παροχή ακριβούς και ευέλικτου ελέγχου για την κάλυψη των διεργασιών τόσο επί του σκάφους όσο και επί της ξηράς.

 

Μέγιστος χρόνος λειτουργίας και υψηλή απόδοση

Το χαρτοφυλάκιο της Danfoss περιλαμβάνει μονάδες VLT® & VACON® με κορυφαίες επιδόσεις στη ναυτιλία και στη βιομηχανία ανοικτής θάλασσας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να παρέχουν το μέγιστο δυνατό χρόνο λειτουργίας και υψηλή απόδοση, με αποτέλεσμα η επισκευή και η συντήρηση να περιορίζονται στο ελάχιστο. Οι ρυθμιστές στροφών της Danfoss έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό εγκρίσεων τύπου κατηγορίας, από εννέα αρχές. Αυτό σας δίνει την καλύτερη δυνατή επιλογή όταν επιλέγετε ρυθμιστές για τη ναυτιλιακή εφαρμογή σας.

Εφαρμογές

Οι στιβαροί και ευπροσάρμοστοι ρυθμιστές στροφών της Danfoss ταιριάζουν απόλυτα στις θαλάσσιες και υπεράκτιες εφαρμογές, όπου οι κραδασμοί, η θερμοκρασία και τα επίπεδα θορύβου θέτουν μεγάλες απαιτήσεις στις διαδικασίες. Ρυθμιστές στροφών συναντάμε σε όλα τα σημεία ενός πλοίου, από τη τρόπιδα έως την κορυφή, από το μηχανοστάσιο μέχρι το κατάστρωμα φορτίου, στις καμπίνες και στις διαδικασίες παράκτιας τροφοδοσίας και λιμένα.

Οι τομείς εφαρμογής περιλαμβάνουν: παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, μετατροπή ισχύος, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, υβριδοποίηση, πρόωση, μηχανοστάσιο, θέρμανση και ψύξη, εξαερισμός, διαχείριση νερού, κλιματισμός, μηχανήματα καταστρώματος και διακίνηση φορτίων.

Οι ειδικές εφαρμογές, όπως οι ανεμιστήρες, οι αντλίες, οι συμπιεστές, οι πλυντρίδες, ο έλεγχος κλίσης και πλεύσης, οι γερανοί, οι ανυψωτήρες, οι κύριες μονάδες πρόωσης, οι προωθητήρες, τα βαρούλκα και οι εντατήρες, επωφελούνται από τη χρήση ενός εξειδικευμένου ρυθμιστή στροφών.

Ενημερωτικά Φυλλάδια