VACON 100 X

Το VACON® 100 X, διαθέτει εξαιρετικά προηγμένες δυνατότητες ελέγχου, για σχεδόν όλες τις εφαρμογές, όπου μια αποκεντρωμένη και στιβαρή λύση είναι η καλύτερη επιλογή. Όλα τα εξαρτήματα ισχύος, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων καταστολής αρμονικών, είναι ενσωματωμένα σε μία συμπαγή και ανθεκτική μονάδα. Ένα ενιαίο κιβώτιο ακροδεκτών, περιέχει τη μονάδα ελέγχου και όλες τις καλωδιώσεις της μονάδας, ελευθερώνοντας χώρο.

Το εξωτερικό περίβλημα IP66 / Type 4X καθιστά τον ρυθμιστή στροφών κατάλληλο για χρήση σε σκληρά περιβάλλοντα. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε απευθείας στον κινητήρα, είτε όσο το δυνατόν πλησιέστερα σε αυτόν. Αυτό τον καθιστά ιδανικό για μετασκευές, για εφαρμογές σε δώματα και σε μηχανήματα που υπόκεινται σε τακτικές πλύσεις. Οι πίνακες, τα θωρακισμένα καλώδια και τα δωμάτια ελέγχου, δεν είναι απαραίτητα.

Τα μεγάλα κανάλια ψύξης στο μπροστινό μέρος του περιβλήματος της μονάδας παρέχουν ψύξη χωρίς να συγκεντρώνουν σκόνη. Δίνουν πλήρη πρόσβαση στην ψήκτρα και μπορούν να καθαριστούν με νερό υπό πίεση, κάτι  που τους καθιστά εύκολο στο να συντηρηθούν εξασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία.

Τάση τροφοδοσίας και εύρος ισχύος

3 x 208-240 V…1.1-15 kW
3 x 380-500 V…1.1-37 kW

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

  • Μπορεί να αντέξει σε αντίξοες συνθήκες περιβάλλοντος όπως σε αυξημένη θερμοκρασία, υψηλούς ρύπους και ισχυρές δονήσεις
  • Ευκολία στον καθαρισμό
  • Ευέλικτη εγκατάσταση και με ενσωματωμένα αρμονικά φίλτρα είναι κατάλληλο για δημόσια δίκτυα
  • Ενσωματωμένη επικοινωνία Ethernet και Safe Torque Off (STO)
  • Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση και να χωρέσει σε οποιοδήποτε διαθέσιμο χώρο

Εφαρμογές

Ανεμιστήρες, αντλίες, μεταφορικές ταινίες, συμπιεστές και εξωθητήρες.

Ενημερωτικά Φυλλάδια